skip to Main Content

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen en/of suggesties over de inhoud en/of werking van deze website, of bent u eigenaar en wenst u uw bungalow aan te bieden? Neem vrijblijvend contact op via info@le-mattas.nl

Login beheerder(s)

Route de la Genèse, 30430 Méjannes-le-Clap info@le-mattas.nl Google review

Bungalow 'Toujours Vacances'

Toujours Vacances (N7) op bungalowpark ‘Le Mattas’ ligt midden in de overweldigende natuur van Méjannes-le-Clap is dé plek waar wij samen en met ons gezin steeds weer terugkeren om rust te vinden en onszelf weer op te laden. Wat maakt dat wij hier steeds weer met veel plezier terugkeren, kun je het beste ervaren door zelf een periode hier te verblijven.

Prijzen & beschikbaarheid

Ligging & inrichting

De bungalow is vrij gelegen op een besloten bebost stuk grond op 2 minuten loopafstand van de receptie, het zwembad, de tennisbanen, speeltuin en de wandelpaden op en buiten het park. Toujours Vacances ligt niet direct aan de weg naar al deze faciliteiten, waardoor je op de verschillende terrassen en in het huis altijd alle rust hebt. Bovendien beschikt het huis over een beschutte eigen privéparkeerplaats. Het huis ligt beschut, waardoor je op het terras geen last hebt van de wind, zoals de Mistral of Tramontana. Bij het huis staat een losstaande schuur waar het buitenmeubilair wordt opgeslagen, zoals twee comfortabele ligbedden, een hangmat, parasols en een zonwerende doek die boven het terras kan worden gehangen, twee houten terrastafels en verschillende terrasstoelen, waaronder ook kinderstoeltjes. Op het betegelde terras staan verschillende potten met bloeiende planten zoals Oleanders.

Het huis zelf is praktisch en sfeervol ingericht met onder andere een houtkachel, een grote elektrische kachel, een antieke spiegel, diverse ingelijste posters, een Klippan-bank van IKEA, gemakkelijke stoelen, een antieke eetkamertafel met comfortabele vlinderstoelen, een radio-cd-speler met geluidsboxen, een tv waarop in de zomermaanden veel Nederlandse zenders te ontvangen zijn. Buiten de zomermaanden zijn soms ook Nederlandse zenders te ontvangen, afhankelijk van de ontvangst van de schotel. Verder staan er kinderboeken, romans en informatieve boeken en flyers over de omgeving en ook liggen er tijdschriften en gezelschapsspelen.

De keuken beschikt over voldoende bestek, servies en pannen, schalen, sladroger, cakeblik, taartschaal, gebakschoteltjes, keukengerei en zelfs specerijen en een kleine voorraad houdbare levensmiddelen zoals blikjes tomaat, rijst, pasta, olie, azijn, koffie, thee, etc., waarvan wij u vragen deze aan te vullen na gebruik. Verder beschikt de keuken over een grote koel-vriescombinatie die voldoende ruimte biedt voor een weekvoorraad, een vier pits elektrische kookplaat, een elektrische oven, een losse magnetron, een waterkoker, een koffiezetapparaat, een Senseo-apparaat en een keukenmachine. Ook is er altijd een voorraad schoonmaakartikelen – afwasmiddel, -borstel en sponsjes, allesreiniger etc. – aanwezig en vindt u er vuilniszakken en een vuilnisbak.

De badkamer beschikt over een ingebouwde wasbak met een grote spiegel en goede verlichting, een douchebak met een vaste doucheombouw, een wasmachine, een toilet, een handdoekenrek, een wasmand voor schone én voor vuile was, een uitklapbaar droogrek en wasknijpers. In de badkamer staat altijd een voorraad wasmiddel, wc-schoonmaakmiddelen en wc-papier. Ook hier geldt, bij gebruik graag aanvullen, zodat er altijd voldoende voorraad is.

Het huis beschikt ook over voldoende (sfeer)verlichting, kaarsen- en waxinelichthouders, gordijnen binnen voor alle ramen en deuren en buiten beschikken alle ramen en deuren over houten luiken. De badkamer- slaapkamer- en keukenramen beschikken over horren om insecten en ongedierte buiten te houden. Ook beschikt het huis over voldoende elektrische kacheltjes om het huis te verwarmen. Deze zijn vrijwel alleen nodig in het najaar en de winter.

Slaapkamers

De bungalow beschikt over twee slaapkamers. Eén slaapkamer met een tweepersoons Ikea-bed  met twee aparte verstelbare lattenbodems en twee aparte matrassen van 80 cm x 200 cm. In deze slaapkamer bevinden zich ook twee Malm ladekasten met drie lades van Ikea. De ladenkast aan de raamkant is gevuld met:

 • beddengoed – dekbedovertrekken, matrasovertrekken en kussenslopen – voor de vijf bedden;
 • baddoeken en washandjes;
 • handdoeken en keukendoeken.

Tijdens uw verblijf kunt u hiervan gebruik maken onder de voorwaarde dat u alles wat u gebruikt schoon achterlaat. De andere ladekast staat leeg, zodat u daar gedurende uw verblijf uw eigen spullen in op kunt bergen. Naast het bed staat een klein antiek nachtkastje met daarop een wekker. In de slaapkamer hangt verder nog een grote spiegel, er hangen twee schilderijen en er staat

Eén slaapkamer met een stapelbed met twee matrassen van 90 cm x 200 cm en een losstaand uitklapbed met een matras van 80 cm x 200 cm. Daarnaast beschikt het huis nog over een uitklapbaar Graco baby/peuterledikant, dat in beide slaapkamers geplaatst kan worden.

Tussen de woonkamer en de slaapkamer met het tweepersoonsbed vind u een hal, waarin u onder andere uw jassen en bagage kunt opbergen. In de hal bevindt zich een ruime kast waarin en waarop onder andere vier-seizoendekbedden zijn opgeslagen, moltonovertrekken voor de matrassen en kussens. Verder heeft de kast ruimte om uw kleding op te hangen en op te bergen. Ook vindt u hier een uitklapbare ladder, een strijkplank, kinderopzetstoeltje voor aan de eetkamertafel en het Graco peuterledikant.

In de hal vindt u bovenop de inbouwkast ook wat kussens voor het buitenmeubilair. In de inbouwkast zelf vindt u de stofzuiger, strijkbout, elektrische kacheljes, reservelampen, insecticides, plakband, cadeaupapier, kaarsen, tafelkleden, servetten, lucifers en het afdekdoek voor het buitenterras. Deze kast kunt u bovendien ook als voorraadkast gebruiken.

Beschikbaarheid 2020:

ABCDEFGHI
010203040506070809
10 11 12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 32 33 34 35 36
37 38 39 40 41 42 43 44 45
46 47 48 49 50 51 52
Laagseizoen
€275,- per week
 • Alle overige perioden in 2019 die niet in het hoog- of midden- seizoen en die buiten de meivakantie vallen, behoren tot het laagseizoen
Middenseizoen
€350,- per week
 • 19 april tot 28 juni
 • 31 augustus t/m 30 september 

De bungalow staat het hele jaar ‘open’ voor verhuur. De huurperiode vangt in de maanden juli en augustus aan op vrijdag om 14.00 uur en eindigt op vrijdag om 10.00 uur. Uitzonderingen hierop zijn in overleg met ons mogelijk. Buiten het hoogseizoen zijn de aankomst- en vertrekdatum flexibel. Ook is het dan mogelijk om de bungalow voor een aantal dagen te huren of om op een andere dag te vertrekken dan de dag van aankomst.

De huurprijs is afhankelijk van het seizoen waarin u de bungalow huurt. Het is ook mogelijk om de bungalow voor een lang weekend of een midweek te huren. Bij een huur vanaf twee aaneensluitende weken in het laagseizoen, is de eindschoonmaak bij de huurprijs inbegrepen. Boekt u voor 1 april 2019 voor het midden- of hoogseizoen van 2019, dan bieden wij een korting van € 25,— per gehuurde week.

De eindschoonmaak van € 50,– is verplicht. Uiteraard controleren de schoonmaker en de huurder ná u de staat van het huis en melden die aan ons. Houd hier rekening mee bij uw aankomst en vertrek.

De huurprijs is inclusief:

 • Gebruik van water.
 • Gebruik van elektriciteit tot een verbruik van 100 kwh per week. Voor het extra verbruik, brengen wij Є 0,30 per extra kwh in rekening. In de 20 jaar dat we het huis verhuren, is dat slechts twee keer voorgekomen bij verhuur in een koude winterperiode.
 • Gebruik van de inventaris, zoals: tuinmeubilair, televisie, hifi-set, wasmachine, koelkast met diepvriezer, oven, kookplaat, linnengoed, bestek, servies, stofzuiger.
 • Gebruik van algemene voorzieningen van het park, onder andere: tennisbanen, zwembad, jeux des boules baan, jeugdhonk, speeltuin. Het zwembad is doorgaans geopend van 15 mei t/m 15 oktober. Afhankelijk van de temperatuur is het zwembad eerder of later geopend of gesloten.

Reservering

U kunt schriftelijk en telefonisch reserveren. Na uw reservering ontvangt u van ons een bevestiging. Door ondertekening van de bevestiging verklaart u akkoord te gaan met de algemene voorwaarden en de annuleringsregeling. Wilt u deze bevestiging grondig bestuderen en gegevens die nog niet of verkeerd zijn ingevuld, aanpassen?  Nadat u de gegevens heeft aangevuld, stuurt u het formulier ondertekend retour. Tegelijkertijd betaalt u € 175,- van de totale reissom aan. Zodra wij uw bevestiging en aanbetaling hebben ontvangen, is uw reservering en daarmee de huurovereenkomst definitief. U ontvangt dan een aanmeldingsformulier voor het park, de routebeschrijving, een kopie van de plattegrond van het park en verdere informatie over het huis, het park en de directe omgeving én een inventarislijst.

Aanbetaling

Bij de reservering betaalt u € 175,– aan. Het restantbedrag dient u uiterlijk 6 weken voordat uw huurperiode aanvangt aan ons te betalen. Bij boekingen binnen 6 weken voor de aanvang van uw huurperiode, dient u de volledige huursom onmiddellijk aan ons te voldoen.

Borgsom

U betaalt een borgsom van € 75,–. Eventuele meerkosten voor elektriciteitsverbruik trekken wij af van dit bedrag. Daarnaast nemen wij ook het recht om eventuele schade, achterstallige schoonmaak of andere gebreken aan de bungalow, de inventaris en andere zaken rond de bungalow op deze borgsom in mindering te brengen. U ontvangt het geld terug zodra wij de sleutels en het controleformulier hebben ontvangen van de huurders die na u komen en hieruit blijkt dat u niet in gebreke bent gebleven. Wij rekenen erop dat u ons huis met zorg behandelt en eventuele gebreken die door u /of uw gasten of medehuurders zijn ontstaan zelf bij ons meldt. Als u geen sleutels terugstuurt, houden we de borg in.

Toeristenbelasting / Taxe de séjour

Vanaf 2016 zijn verhuurders in Frankrijk verplicht om per huurder vanaf 18 jaar toeristenbelasting te betalen. Voor 2016 is deze belasting vastgelegd op € 0,61 per persoon per nacht. De toeristenbelasting hebben wij vanaf 2019 meegenomen in de tarieven.

Sleuteloverdracht

De sleutels krijgt u uiterlijk een week van te voren toegestuurd. Mocht de situatie zo zijn dat dit niet mogelijk is dan maken we andere afspraken met u over het verkrijgen van de sleutels. In uitzonderlijke gevallen worden deze door de beheerder verstrekt.

Annulering

Het is mogelijk om de huurovereenkomst ongedaan te maken. Hiervoor brengen wij u wel annuleringskosten in rekening.

 • Wanneer u de huurovereenkomst 12 weken of meer weken voor de aanvang van de huurperiode annuleert, betaalt u € 75– administratiekosten. De resterende reserveringskosten ontvangt u dan terug.
 • Wanneer u de huurovereenkomst meer dan 6 weken maar minder dan 12 weken voor de aanvang van de huurperiode annuleert, betaalt u € 175,–. Dit bedrag is gelijk aan de reserveringskosten.
 • Wanneer u 6 weken voor, of binnen 6 weken voor aanvang van de huurperiode annuleert, betaalt u het gehele bedrag van de huursom, exclusief de borgsom.

Annulerings- en reisverzekering

Wij raden u aan een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Wanneer uw vakantie door omstandigheden buiten uw wil om geen doorgang kan vinden, dekt de annuleringsverzekering geheel of gedeeltelijk de annuleringskosten die voortvloeien uit de algemene huurvoorwaarden. Een reisverzekering dekt afhankelijk van de polisvoorwaarden de eventueel gemaakte kosten bij ziekte en ongeval, of bij beschadiging of verlies van bagage of inventaris van de vakantiewoning en of het vakantiepark.

Aansprakelijkheid

 • Schade die door u of uw medebewoners of gasten is veroorzaakt aan de bungalow of de inventaris of voorzieningen rond de bungalow, dient voor uw vertrek hersteld te zijn. Wanneer herstel niet mogelijk is, dan dient u dat voor uw vertrek in een brief aan ons te melden. De kosten voor herstel zijn voor uw rekening. In de meeste gevallen vergoedt een reis- of aansprakelijkheidsverzekering deze kosten.
 • Schade die door u of uw medebewoners of gasten is veroorzaakt aan het park of de inventaris of voorzieningen van het park, dient u voor uw vertrek bij de beheerder te vergoeden. Indien u dit achterwege laat, worden wij als verhuurder aansprakelijk gesteld door de vereniging van eigenaren van Le Mattas. De kosten die hieruit voortvloeien worden op u verhaald. In de meeste gevallen vergoedt een reis- of aansprakelijkheidsverzekering deze kosten.
 • Wij zijn als verhuurder niet aansprakelijk voor diefstal, ongevallen, letsel of schade die u of uw medebewoners of gasten tijdens uw vakantie en tijdens uw verblijf in en rond ons huis en/of het park overkomen.

Schoonmaak

N7 is voor ons méér dan een vakantiehuisje. Daarom ademt het huisje een persoonlijke sfeer uit en treft u er een meer dan complete inventaris aan. Wilt u het huis en de inventaris met zorg behandelen? Zo heeft u er zelf het meeste plezier van. U bent verplicht het huis tijdens uw verblijf schoon te maken, zodat ook de huurders na u met plezier van het huis kunnen genieten. Bovendien vindt er een verplichte (kleine) eindschoonmaak/controle plaats van € 50,-. 

Reparaties

Mocht de kookplaat, de koelkast of de boiler tijdens uw verblijf defect raken, dan kunt u deze na telefonisch overleg met ons door tussenkomst van de beheerder laten repareren. Ook storingen aan elektriciteit, waterleiding en afvoer kunt u door de beheerder laten repareren. In alle andere gevallen dient u in overleg met ons zelf maatregelen te nemen.

Huisdieren

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Roken

Roken binnen in ons huis is niet toegestaan. Buiten op het terras dient u ook voorzichtig om te gaan met vuur. Meer hierover leest u in de regels van het park die u bij uw bevestiging ontvangt.

Directe omgeving

De directe omgeving biedt in ieder seizoen diverse mogelijkheden – o.a. actief, cultureel, culinair, creatief, sportief – om nieuwe ervaringen op te doen. In Méjannes le Clap heeft in het zomerseizoen een vast wekelijks programma aan evenementen en buiten het zomerseizoen vinden er ook bijzondere activiteiten plaats zoals de week van de Gitaar in september (met diverse optredens en workshops) en verschillende feestdagvieringen door het jaar heen. Ook organiseert de plaatselijke VVV wandel- en fietstochten en zijn de Grotte Salamandre en de diverse strandjes van de rivier de Ceze buiten het dorp ook heerlijk om te vertoeven.

Plaatsen en gebieden zoals Avignon, Orange, Nimes, Uzes, Montpellier, de Ardeche, de Tarn, de Auvergne, de Herault, de Provence, de Middelandse Zee zijn van een half uur tot 2,5 uur rijden te bezoeken. Je kunt er prachtige wandelingen, fiets- en kanotochten maken, fantastische grotten, concerten, (antiek)markten, dorpsfeesten, moderne (L’Arbre Blanche) en oude (Le Pont du Gard) bouwwerken en musea bezoeken, genieten van heerlijke wijnen zoals de Chateau neuf du Pape en Tavel die je rechtstreeks bij de wijnboer kunt kopen evenals verse geitenkaas, diverse groenten en fruit.

Bovendien kunnen shopaholics ook hun hart ophalen op de vele lokale markten, de bijzondere ateliers in de steden en in de grote shoppingmals bij grote steden als Avignon en Nimes. Kortom er is genoeg te doen om je te vermaken.Plaatsen en gebieden zoals Avignon, Orange, Nimes, Uzes, Montpellier, de Ardeche, de Tarn, de Auvergne, de Herault, de Provence, de Middelandse Zee zijn van een half uur tot 2,5 uur rijden te bezoeken. Je kunt er prachtige wandelingen, fiets- en kanotochten maken, fantastische grotten, concerten, (antiek)markten, dorpsfeesten, moderne (L’Arbre Blanche) en oude (Le Pont du Gard) bouwwerken en musea bezoeken, genieten van heerlijke wijnen zoals de Chateau neuf du Pape en Tavel die je rechtstreeks bij de wijnboer kunt kopen evenals verse geitenkaas, diverse groenten en fruit. Bovendien kunnen shopaholics ook hun hart ophalen op de vele lokale markten, de bijzondere ateliers in de steden en in de grote shoppingmals bij grote steden als Avignon en Nimes. Kortom er is genoeg te doen om je te vermaken.

'La Mésange nonnette'

Wist je dat alle bungalownamen/straten op Le Mattas, afgeleid zijn van vogels/vogelfamilies?

Zo staat de N van N7 voor Nonnettes, afgeleid van ‘La Mésange nonnette’ oftewel de glanskop; een zangvogel uit de familie van Mezen. Niet te verwarren met de ‘Fauvette à tête noire’ (matkop), zijn tweelingsoort. Beide vogels lijken namelijk sprekend op elkaar, maar de zang is duidelijk verschillend.

 

Contact informatie

Deze bungalow boeken?

Bent u na het bekijken van deze advertentie enthousiast geraakt om de aangeboden bungalow te huren?
Gelieve contact op te nemen met de desbetreffende eigenaar, middels onderstaande contactgegevens:

Natascha Janssen en René Harmsen
Telefoon:     (0031) 33 – 455 85 35
Mobiel:        (0031) 6-1430 47 70
E-mail:        natascha.janssen@communiceervanuitjehart.nl

Back To Top
×Close search
Zoeken