skip to Main Content

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen en/of suggesties over de inhoud en/of werking van deze website, of bent u eigenaar en wenst u uw bungalow aan te bieden? Neem vrijblijvend contact op via info@le-mattas.nl

Login beheerder(s)

Route de la Genèse, 30430 Méjannes-le-Clap info@le-mattas.nl Google review

Vakantie voor het hele gezin

In de nabije omgeving van vakantiepark ‘Le Mattas’ is veel te zien, te doen en te genieten. Maar ook op het park is er voor ieder wat wils: ontspannen in het zwembad, spelen in de speeltuin of sporten op het Terrains de sports…

Eigentijds vakantiepark

Le Mattas is een eigentijds bungalowpark met een speciaal karakter, mede door de ligging van de bungalows in de ongerepte natuur. De opzet van het park garandeert rust en ruimte met een maximum aan privacy, hetgeen veelal wordt gewaardeerd door de gasten. Het ruime aanbod aan faciliteiten is op dit speciale (niet commerciële) karakter afgestemd. Zo zijn er géén horecagelegenheden en/of winkels op het park aanwezig. In de directe omgeving van het park kan men hiervoor terecht. Zo vindt u in het nabijgelegen dorpje Méjannes-le-Clap (op 3km afstand) diverse winkeltjes, een supermarktje, een bakker, enkele kleine eetgelegenheden, een tijdschriftenshop etc. In het hoogseizoen is er op maandagmorgen een gezellige markt.

Wel beschikt het park over een ruim aangelegd “terrain des sports” met o.a. een zwembad met zonneterras, een peuterbad, een speeltuin, twee tennisbanen, een volleybalveld, een voetbalveld en twee jeux de boulesbanen.

Ook is er een overdekte ruimte met mogelijkheden voor tafeltennis. U kunt bij de receptie gebruikmaken van een gratis WIFI-hotspot. Onderstaande faciliteiten zorgen ervoor dat u volop kunt genieten van een comfortabel en onbezorgd verblijf op Le Mattas. De faciliteiten zijn kindvriendelijk en er wordt veel aandacht besteed aan de goede sfeer en de veiligheid in het park.

Le Mattas is een uitgelezen bestemming voor een vakantie met het gezin; het is niet al te ver reizen en er is voor de kinderen van alles te beleven. In het hoogseizoen organiseert het professionele animatieteam leuke activiteiten voor de kinderen in alle leeftijdsgroepen. Het aanbod varieert van tennistoernooien, aquagym, spooktochten, kano-tochten tot pottenbakken of voorleesuurtje voor de allerkleinsten.


Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/lemattas/domains/le-mattas.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 4773

Mededeling

Voor de zomer 2019 is er géén recreatieteam, waardoor er geen activiteiten worden georganiseerd en is er tevens geen broodverkoop bij de receptie.

Om u toch van dienst te zijn is het mogelijk om attributen – die nodig zijn om zelf gemeenschappelijke activiteiten te organiseren – te lenen. Voor meer informatie en de voorwaarden gelieve te melden bij de receptie op het park.

Of er wederom een recreatieteam aanwezig is in het seizoen 2020 en daaropvolgende jaren is nog niet bekend. Zodra dit bekend is zal dit expliciet op de site worden vermeld. 

Er zijn talloze denkbare uitstapjes voor het gezin wat de regio tot een fijne bestemming maakt voor een vakantie met kinderen. Denk aan de krokodillenfarm in Piere Latte of een bezoek aan een van de talloze grotten in de buurt. Voor kinderen is een uitje naar de Haribo snoepfabriek in Uzes een ware droom die uitkomt.

Een dagtripje naar de dichtstbijzijnde kustplaatsen aan de Middellandse zee mag niet ontbreken. De maritieme kant van de Gard wordt vertegenwoordigd door de Port Camargue, de eerste plezierjachthaven van Europa, en le Grau du Roi, een idylissche vissershaven aan de Middellandse Zee. Ook Le Grande Motte en Saintes Maries de la Mer zijn aanraders. Via de péage-route bent u vanuit Le Mattas in ongeveer 1,5 uur aan de kust.

Kortom, samen genieten van het Franse buitenleven, kostbare tijd doorbrengen met uw gezin en genieten van al het moois dat Frankrijk te bieden heeft. 

Back To Top
×Close search
Zoeken